instruktion

Såhär såhär, gör såhär:

Andas in djupt. Och sen andas ut samtidigt som man gör det mest naturliga ljudet som kommer när man sätter stämbanden i vibration utan att tänka. Det ska vara en lång utandning. Ett långt ljud. När man inte riktigt orkar hålla andan längre/när ljudet börjar försvinna, gör en fade-out genom att knorra lite och fladdra lite med läpparna sådär som hestar gör ibland.

Sen kniper du ihop ögonen och skakar lätt på kroppen. En rysning behöver man oftast inte fakea fram, kommer naturligt av den fucking kylan.

Sen utstöter du ett: "Åååh..". Lägg till "suck" om det känns naturligt.

Bara gör det.

Så känns allt nu. Precis allt. "suck"


måndag

En ny vecka! Allt rullar på. Börjar få in lite rutiner. På gott och ont. Snart blir väl allt tråkigt..

Just nu känns allt så bra. Trygghet! Jag diskuterade det med Hallberg igår. Vi kom fram till att risken att vi blir för trygga i det livet vi precis börjat leva nu är ganska överhängande. Vi beslutade oss därför för att se till att vi inte gjorde det. Utan någon gång framöver (senast nästa höst) tog något sorts steg vidare i livet. Tänkvärt!

Solen lyser. Jag vaknade och var oförskämt pigg (klockan var ändå 06:00 och jag kunde hålla ögonen öppna). Åt macka med ost som luktade röv till frukost. Missade precis bussen. Tunnelbanan jag satt på tog år och dagar då det var ngt dörrfel. Stationen innan jag skulle gick det inte att fortsätta längre så alla var tvungna att gå av. Jag kom en kvart för sent och här på Sensus Möte stod Magaly i ett inferno av kaffeblask, nervösa konferensgäster och nyanlända halvmackor.

Men inget kunde få mig på sämre humör. En glad dag idag. Tack vare en glad helg? Eller så är det den där farliga tryggheten. Äh, couldn't care less. Jag njuter av den innan den omvandlas till tristess.

Allt löste sig med de olika konferenserna. Jag fick en leverpastejmacka som blev över. Jag lyckades t o m fixa en telefonkonferens.

Igår fyllde Johanna Hallberg år. Världens bästa Hallberg. 19 hela år och vi är lika små som vi är stora. På fredag ska hon firas. Sen ska hon skjutas och hängas och dränkas. Och stenas och våldtas och ja vad fan mer man ska göra enligt sången. En sak som är säker att det inte finns någon morgondag. Då.

BtW

vändning

Alltså, jag kan ha haft en av de bättre utgångarna i Sthlm igår. Eller ja, det hade jag garanterat. Fy fan vad kul det var. Fy fan vad full jag var. Fy fan vad bra jag mådde.

Korthet: l'Angolo - Sogni - Ego - Grodan. Mycket nytt, mycket spännande.

Jag träffade så många underbara människor igår.

Snacka om att vända en dag!


rutinerad






Jag har en gammal blogg. Nej okej jag har tre gamla bloggar. Jag är så skillad på att skriva så det är löjligt. Ja, iaf den av dem bloggarna som ingen vet om. Och aldrig kommer få reda på. Sweet!





.


Skål?


needle

Lördag. Jag var inte riktigt menad att vakna denna dag tror jag. Orkar faktiskt inte berätta om mina epic fails som dagen hittills har bjudit på. Summan av kardemumman är att jag kom 1,5 timme sent till barnträningen. Efter att ha suttit på tre bussar och i en bil. Tappat iPoden i någon av fordonen. Haft hundra nervösa sammanbrott och oroat mig över min allmänhälsa minst lika många gånger.

Barnen var iaf söta. Flickor, flickor. Om jag visste vilket helvete det kan vara som tränare för barn i den åldern skulle jag varit mycket snällare. Men de gillar mig. Jag ska göra dem bäst.

Klickade in för att beställa hem en ny mobil. Datorn laggaaar. Om jag inte var menad att vakna idag, är jag iaf menad att ha kvar min mobil. Maybe this day is some kind of sign..

Jag har lyckats städa rummet. Saknar bara ett bredare underlakan. Jag ska duscha. Bli lite ren. Jag har lyckats köpa ett busskort. Börjar gälla den 1 oktober. Det ser ju inte busschauffören. SNEAKY

Men så är det de här små sakerna. Att bli slagen av en stock gör inte lika ont som att bli stucken av en nål. Inte på samma sätt iaf. Stocken når inte lika djupt som nålen. Dessutom syns det inte lika tydligt att man har ont. Jag blev lite stucken av en nål idag.

Någon som vill ha stock?

Nej nu jävlar. Nu ska här lyssnas på lite Westlife. Låt oss nu vända den här jävla dagen. Kröka ner sig ikväll kanske. Bara för att kröka. Med någon oväntad kanske. Nej skiter i vilket. På rummet med den bulgariska spriten som finns kvar. Snefylla FTW.


fredagsmüüüs

Det er freeitag itag og jeg er saau glittrende glaed!

Dunderdeck igår när jag kom hem. Föll raklång ner i sängen, med kläder och allt på. Somnade och vaknade inte förrän 13 timmar senare. Skönt att sova ut lite, och så slipper man sova nästa vecka.

Sitter på jobbet, såklart, och det är faktiskt inte så mycket att göra! Skönt. För det brukar ju vara så hektiskt. hehe.

Helg fucking helg och jag har aldrig riktigt förstått det unika med sk "lönehelg". Förrän jag fick lön. Jo det är ju den TJUGOFEMTE idag och jag är tätare än någonsin. Väcktes ur min djupsömn av mamma som kom in och slängde två lönespecifikationer på mig. Definitionen av att "vakna på rätt sida".

Nejmen det får nog bli ganska lugnt ändå!

Back to work, typ.


cookie

En natt med dålig sömn. Som upplagt för en helvetesdag. Men botad av en näsa i nacken.

En ganska stillsam dag här på Sensus. Hann t o m få lunch! Läste en tidning. Stod om hållbar utveckling! Tenable Development.

"En hållbar livsstil handlar inte bara om att uppskatta det som är bra producerat. Den handlar mer om att hitta sin egen smak som fungerar även över tid och genom trender."

Hmm. Funderar fortfarande på hur jag ska kunna koppla det till mig, mitt liv och min utveckling. Men det lät ganska bra!

Men som det ser ut nu är min utveckling rätt så hållbar. Livssplanen har utökats och är nu mer detaljerad i 3 månader framåt.

Utöver det handlar det om att krydda vardagen. Provsmaka kakor med chefen på jobbet. Varva Hardcore med Westlife i lurarna. Gå över gatan utan att trycka på knappen. Helst utan att gå på ränderna. Fortfarande försöka åka på SLs sommarlovskort. Då inte den största anledningen är att man vill hålla kvar sommaren. Man har bara inte råd med ett höstkort. Men imorgon är det den 25e. Jag får min första riktiga lön! Borde man nästan rama in och spara. Efter att jag har köpt ett busskort då. Och en ny mobil. Och ersatt mammas kamera. Klippt mig. Inhandlat jobbskor. Och shoppat lite. Gått ut och firat den första lönen.

Ja, jag lägger kronan som blir över tillsammans med mina mjölktänder.


wacky wednesday

En mycket kristlig sådan. Präster och kyrkmänniskor sitter i ett av konferensrummen; ber böner och sjunger psalmer. Dörren är öppen. Jag försöker uppskatta det. Men klockan är fucking 09.00 på morgonen och jag sov för lite. Jag behöver mitt egna lugn. Tillbringa tid med mitt päron och vattenglas. Det känns lite ohyfsat och väldigt okristligt att gå och stänga dörren. Fastän det är jag som bestämmer här. Jag skulle nog bli pwned i slutändan av dem: "Gud står över alla".

Jag har en dag framför mig fylld av gäster, bufféer men framförallt övertid. Det känns bra! Jag är fortfarande ensam ansvarig och trots en försening i morse har allt flytit på fint. 

Ikväll planeras något stort hemma hos familjen Morell. Rocking Twisted Sisters planerar följa upp storsuccén med "Baby Goodbye" genom att spela in en cover på Westlifes gamla dänga: "If I Let You Go" med tillhörande dans. Vi övade igår och det enda som stoppar oss nu är en kamera. Jag har ju fortfarande inte kläckt ur mig att jag raveade sönder mammas kamera... Funderar på att inte göra det idag heller. Den som lever får se men håll utkik på Youtube under "Most Viewed".

Yes de stängde dörren!

Back to work.


god morgon måndag

Tiden är okristligt. Jag är okristlig. Sitter på jobbet. Och bloggar. Håller utkik över min ensamma konferensavdelning, så ingen står och spanar över mina okristliga aktiviteter. Själv spanar jag ut över kyrkan (kristligt!). Och ett grått, regnigt ändå ganska ljummet Stockholm.

Today is gonna be a good day. Bara en känsla. Inledde den goda dagen med en espresso-shot, en halv Dofilus och ett glas Proviva. Hoppas att en halvsmörgås blir över efter de första konferensgästernas frukost.. Suger dock att jag skulle kunna legat och sovit nu. Snaskat lite. Missade att första konferensen började vid 10.00 idag. Äh, orka sova längre än till 07.00. Sånt kan man ju bli pigg av!

Helgen blev gemytlig. Big 3p1c fa1l på lördagen. Men som trots allt vändes till en förträfflig kväll! Jag stortrivdes trots att drinken på Grodan byttes mot en öl på Harrys. Hur som helst var sällskapet fortfarande trevligare där!

Natten tillbringades på annan ort. Diskuterade livet med en vän. Lite sådär lagom full. Men nej, inget jag önskar göra om. Dagbokens svarta sidor lämnade spår.. Livet är för abstrakt. Såsom döden. Därför ska man inte tänka så mycket. Utan se till att göra det bästa av det man fått. Festligt!

Hahah, chefen kom nyss in. Vi är polare. Men hon hade hittat mig på facebook. "Legolas?". Hmm, damn. Kanske dags att byta tillbaka. Hon hade även sett filmerna från Q-base. Lite tveksam till det var hon också. Whatever, hon kan inte dra tillbaka mitt anställningsbevis så länge jag inte har lämnat in det.

Idag ska jag äta middag med älskade Sara. Snacka skit över en sallad. Sen ska jag prata med Denise! Övertala henne att komma hem. Min första impulsiva tanke efter helgens äventyr var att ringa Denise. Jag börjar förstå att hon har åkt. :(


sara solsken

Jag dinerade med min vän Sara idag. Vi gick till en grekisk restaurang. Beställde mat från en meny och drack vin. Diskuterade livet. Det är så mycket som har förändrats. Vi har blivit så gamla, men vi är fortfarande så små.



Vart på tidsaxeln vi än står är Sara en solstråle, har alltid varit och förhoppningsvis kommer hon alltid att vara. Det måste nog ha sett lite lesbiskt ut när vi stod och pussades och kramades i ett hörn på en gata. Men vad gör det när man blir varm? Jag är inte mer homosexuell nu men jag känner mig lyckligt lottad som har en vän som Sara.


Men vart är min vän Denise? :( Nog för att jag är tekniskt efterbliven men MSN vet jag hur man gör. Gör jag fel? Jag har varit inne i 1,5 timme nu. Waiting for you my love.

Nu ska jag mysa med en vän som verkar lite nere.

updates

Jag valde med hjärtat och jag valde Sensus. Men det bästa: jag valde rätt. Jag trivs så otroligt bra. Visst det kommer bli trist någon gång. Men det blir allt.

Jag skulle inte vilja ravea i all framtid heller.

Jo det skulle jag visst vilja. En helg i Holland/Tyskland. En annorlunda helg. Med allt vad ordet annorlunda innebär.

En sak som är säker. Det var rave. Och en fest utan dess like. Mayhem. Njutning. Jag kan fortfarande blunda och se det framför mig.

Känna
kroppen vibrera av basen. Känna rysningar längs ryggraden. Känna värmen från vännen i famnen. Känna mig själv.

En annan sak som är säker. Det var inte sista gången.

Helgen bjöd på mycket annat. Jag rökte mig till overkliga höjder. (Förlåt mamma pappa släkten jobbet gympan bloggen kroppen hjärnan). Men även det lärde jag mig av. Vissa åtgärder behövs vidtas i komplicerade socialpsykologiska experiment och prövningar. Nu klarade jag mig med ett MVG, utåt sett. Jag ger mig själv ett G. Det skulle kunna varit bättre om jag fick göra på mitt sätt och slippa leva limited. Bättre för mig.

Kramar.

Rosa.

Tårar.

Zany.

Klarhet.


TACK!





att minnas

Idag fick jag ett oväntat sms. På ett sånt där konstigt sätt. När man har tänkt på någon avlägsen, som man inte brukar tänka på, just den dagen. Spanat lite på the big FB och tänkt tillbaka. Minnen. Varma minnen. Heta.

Så plötsligt tänkte samma avlägsna person tillbaka. Magiskt. Lite läskigt. Mest glädjande.

Om det inte vora för diverse andra faktorer skulle jag kunna tänka mig slungas tillbaka. Sommar, lek och närhet.

Men det är ju en dag imorgon också.



Men en nu dag nu förtiden betyder alltid en dag närmare vintern. Och bort från sommaren.


honungsmånad

Pussz




confusion

Sensus vs. TSS

Två heltidsarbeten. Samma lön. Hjärta eller hjärna?

Lyxproblem, att dem kan vara så jobbiga. Ett beslut som ändå bestämmer ganska mycket om min framtid. Eller så dör jag i helgen och oroade mig i onödan. Eller så dör jag imorgon av förtvivlan. Eller så dör jag inatt. Eller så skiter jag i döden. Det är så jävla abstrakt så att det är löjligt.

Jag är så jävla lyckligt lottad!

-Men jag har gult hår. Det blir till att färga det mörkt imorgon.
-Jag har inte packat tills imorgon.
-Jag har inte strukit.
-Laddat kameran.
-Eller målat naglarna.
-Men nu har jag iaf en rosa tröja. Och gult hår då.

Jag ska på rave i helgen.
Hur sjukt? Gosh.. Hur kul? Omg.. Hur fel kan allt bli innan? Inte mer än såhär..


Jag lider med en vän. Jag oroar mig med en annan. Saknar en tredje. Skrattade med en fjärde idag.

Vi ses i Tyskland. Weeze. I glöden, dansen och magin.


!

Tre beskrivande ord: O. över. vinnerlig. Fem menar jag: Med dyslexi.

Skön känsla. Älskar när känslan av totalt förtvivlan byts ut till den lika starka känslan, fast positiva.

Moahahaha


en del av mitt hjärta reser iväg


Håll
hårdare. Kläm lite mer. Släpp min hand om du måste men släpp den aldrig i tanken.




Jag tar aldrig av mig mitt armband i tanken. Men jag gör det ibland rent fysiskt för att det inte ska gå sönder.

Denise Wahlgren


usch

Allt går bra, men ändå verkligen inte.

Jag har jobb. Jag är frisk. Jag har vänner. Jag har familj. Jag har pengar. Jag har planer. Jag har mål. Jag har drömmar. Jag har bra dagar. Jag har intressen. Jag har kul. Jag har ett hjärta. Jag har känslor.

Om man kunde välja bort en sak skulle det vara känslor. Just nu känns det så. Det som lyfter en trycker ner en dubbelt så hårt. Känslor. Vore så mycket lättare utan. Och inte spela bort dem. Inte tänka bort dem. Utan bara inte ha dem. Men vad vore man för människa då?

"du förtjänar en nominering för rollen som du spelade"

Jag förlorade en bästa vän tidigare i somras. En vän som varken reste iväg eller avlsutade vår relation med ett bråk. Utan en vän som förändrades och inte blev samma person hon var tidigare. En väns personlighet som dog, eller somnade.

Idag förlorar jag en till bästa vän. En vän som reser bort. Men som i alla fall inte dör. Utan bara lånas iväg till andra sidan jorden på begränsad tid. Men det gör jätteont ändå.

Låt mig slippa förlora ytterligare en bästa vän. Låt mina inre försvarsmekanismer skydda mig och hjälpa mig göra dem bästa besluten. Just nu ser jag ingen väg ut. Men så har det varit förrut och jag har klarat det. Men jag vet att det en dag kommer att vara slut och jag klarar inte av den tanken just nu.

Jag har underbara vänner som jag älskar som finns kvar. Bredvid mig. I ur och skur.

Jag är lycklig. Men jag vet att jag kan bli lyckligare. För jag har upplevt det. Nyligen. Så långt borta nu.

Nu formaterar jag mitt känselcenter.


RSS 2.0