neeeein

Åh vad längesen det var jag uppdaterade bleh.

Hur som helst är jag skillllllllllllad. Bara det!

Sen sitter jag i en t0m lägenhet och är lite redd. Som soppan.

Imorgon är det fredag.

En skön tjej på jobbet idag, Tabitha! Sådär lite jobbigt överpratsam efter ett tag kan jag tänka mig. Men då har ju jag makten att tvinga iväg henne på rast. Paowähr.

Jag vet inte om jag kommer få jobba kvar nästa år. Men då drar jag till Thailand, seriöst. Jag ska bo på en strand i fem veckor minst. Mmm!

Sen blir det lördag. Och då ska jag drinkludra, mahaha.

Sen förstår jag inte hur vissa pässoner kan få mig så jävla, upprörd. Jag som är en oerhört lugn och sansad människa. Men jag kräks nästan när jag ser dem.

Jag vill ha en Rowdy! Att klappa på och lära trix. Ett omöjligt uppdrag. Som livet. Lycka.
Shit jag tror att jag fortfarande är febrig. Trots att piggheten överraskar mig. Jag studsade idag på jobbet. Log åt Kyrk-Lotta vars röst jag hatar. Sen snodde jag åt mig ett glas vitt vin. Svepte och trodde jag skulle kräkas. Kändes som att sno från kollektet eller vad det nu heter.

Jag vet vad som saknas min höst. Bilder. Från le camera magic. Min kamera. Den sover så djupt. Jag har min mobilkamera och "nöjer mig med det". Åt hell med den, I love it it's not that, men jag vill ha fina bilder.

Jag ska lägga upp bilder. Så fort jag har diskat upp och kommit härifrån. Jag duschar imorrn. Sover nu. Lukta hest.

hahaha



Titta vad jag hittade på Joels blogg! Fan va gött. Orka en när man kan få fem.

Tack för en great night out. Sofia och Lovisa. Sen Joel.


mega hit monday

Först hade jag världens bästa helg som innehöll lite av varje och det bästa av allt.

Sen kom måndagen och den nya traditionen TP@Bp är fan det bästa som har hänt världen. Det slog mig igår när vi satt, lökiga efter jobbet, och drack öl ur de största glasen och spelade det jävla frågespelet halvhjärtat. Omgiven av vänner, ingen press på någonting. Målet med kvällen är inte att dynga och dra hem något sliskigt från krogen. Det finns inget mål! Runt halv elva var alla dyng och vi började den långa färden mot Linus lägenhet.

Jonni mötte oss med glädje. Efterfesten (som i vanliga fall skulle varit en förfest med tanke på tiden, men icke då det var måndag) spårade. Say no more. Jag somnade med mina fingrar i någons mun.

Ville inte riktigt vakna men gjorde det ändå. Hurtade upp och konstaterade att gårdagens mascara räckte gott och väl. Klädde mig så gott som för vårt höstkalla land. Det räckte så klart inte men i min takt överlevde jag promenaden ändå. Kom 10 min tidigt. Har inte gjort något vettigt än så länge, förutom att låsa upp dörren och sätta på mig jobbskjortan över mina andra kläder.

Dagens lögn stod Erik Johansson, Arbetgivaralliansen för: "Du ser välmående ut iaf!". Om man är blind.

Förhoppningsvis och förmodligen rullar dagen på i samma takt. Sen är det barnträning. Efter det ska jag ta igen all missad sömn.

BtW


i love my job

En kärleksförklaring: I love my job. Det är en sådan dag idag.

Då det pågår många konferenser i olika rum. Alla har stängt dörrarna om sig och dragit för gardinerna så det är helt tyst och lugnt bakom min bar och jag kan göra vad jag vill utan att bli sedd.

Då det plötsligt blev helt mörkt pga strömavbrott. Jag tände tusen ljus och det blev mega-mysigt. Det enda jobbiga var kaffeabstinensen eftersom varken super-skillad-magic-kaffemaskinen eller kaffekokaren går på batterier.

Då det blev två sallader över så jag kunde plocka det bästa från båda och äta till lunch.



"Vad händer om räven dricker Coca-cola?

Då då då då då då då dör den..!"


Skål och tack, back on track


bara



En trött dag. En lam dag. En dag där jag hela tiden gjort saker, känt mig stressad, utan att ha fått känslan av att ha fått något gjort. En bra dag? Nja. En dålig dag? Nja. En dag bara.

Kvällen igår var magvridande. Först in, sen ut, sen tillbaka och sen dränkt i öl. En bra kväll? Nja. En dålig kväll? Nja. En kväll bara. En kväll kryddad med svidande krydda och sen halvgammal mjölk.

Bra att jag skriver så att man förstår. Jag förstår. Enough.

Sen tog jag en bild på mig själv. En bra bild? Nja. En dålig bild? Nja. En bild bara.






shine on

En lysande morgon. Alarmet ringde som vanligt två timmar innan jag börjar jobba. Skillnaden var att idag gick jag upp utan att snooza i 45 minuter. Så mycket tid över. Inte för att jag hann äta en längra frukost, la mer tid på att göra iordning mig, duscha eller gosa med fiskarna. Nej istället hann jag sitta vid datorn och chatta med vännen långt-bort-i-världen.

Hon är så glad nu. Jag blir så glad av det. Trots att jag hoppades på att få hem henne snarast.. Det känns som att hon lyser det borta. På det sättet bara hon kan göra. Fortsätt med det hjärtat. Shine on.

Jobbet idag är lika lugnt som vädret inte är. Var ute och gjorde bankärenden (mm love tha woord, låter så inihelvetes viktigt! Direkt översättning: gå till Swedbank och göra ett kontantuttag från sparkontot då mitt uttagskort återigen tappades bort i fredagskväll). Hur som helst blåste det snormkt och jag frös. Trots att jag hetsgick (tänkte på min nya obsession: stegräknaren). Jag fick iaf mina pengar och kunde återvända till jobbet, lugnet efter stormen. Nu sitter Dum-Lasse kvar och har "viktiga möten" i ett litet rum. GÅ!

Jag läser lite bloggar. Michaela Forni är genialisk:

"God morgon! Det är krispigt i luften, känner ni? Klä er varmt, ut och njut. Snart är det lunch, köp en kanelbulle eller ditt favoritgodis på väg tillbaks till jobbet. Lyssna på glad musik och avsluta alla mejl med kram. Skicka ett gulligt sms till någon du älskar. Skriv något snällt på din blogg. Låt bli att ge en elak kommentar på en annan. Drick ditt kaffe med socker i även fast du tänker på din vikt. Skit i att tunnelbanan hem i rusningstid är det värsta du vet, le mot alla som möter din blick. Tänd alla värmeljus du har när du kommer hem. Titta på ditt favoritprogram. Skit i disken. Ge dina föräldrar en kram. Säg till dina barn att du älskar henne. Småprata med killen på Pressbyrån och bjud någon på jobbet på en godis."

Lysande

Ikväll är det TP-kväll. Trivial Pursuit (oerhört osäker på stavning) på Biljardpalatset. En två öl på det. Hoppas lagen blir jämnare denna gång. (High-five Gucci). Jag ser verkligenverkligen fram emot det!

Back to ce sparkling, shining monday!


RSS 2.0