För er, av mig.

Ett infall. Ett av många. Och så slutade det här, underbart.

I bakfyllans tryckande värme skrev jag och några vänner upp en s k "Livsplan". Vet inte vad som är mest oroande egentligen; att vi gjorde det eller att den sträckte sig ca 5 veckor framåt. Och sen tog den slut. Hursom, en bubbla i denna livsplan var att skaffa en blogg.

En blogg som till största del ska handla om sommaren 2009. En sommar då vi inte kan säga att det är "sommarlov", det bubblande vackraste namnet som ger lättare orgasmer, utan att vi är "arbetslösa". Ja, jag använder "vi". Det känns inte lika ensamt och tragiskt. Jag är arbetslös. Men som jag hellre skulle kalla det: "arbetssökande"/"mångsysslare"/"min egen arbetsgivare".

Sommaren är lång, iaf nu innan den har börjat. Men den kommer nog kännas lika kort som den här bloggen förmodligen kommer bli. Men det är värt ett försök.

Namnet på bloggen? Vet inte, "ohållbar utveckling"- kändes ganska rätt. Direktöversatt via "Lexin". Men det känns ganska ohållbart, på ett oklart, fantastiskt och lockande sätt. "Ohållbart" kan alltså tolkas på ett positiv eller negativt vis.

Så, då sätter vi väl igång.

RSS 2.0