guten morgon


lört-tak

Tråkig kväll igår. Efter 12-timmars sömn tycker jag att jag borde vara a bit more fresh than I am. Men nu blir det promenad, helst 10 000 steg, hardcore rockstar yesh!
Sen måste jag fan ta tag i mig själv, fräscha till lite. Party ikv vore kul, får se. Sova är ju annars förbannat skönt.


.

fred-dag

En jättebra sådan! Hade lång sovmorgon, började 11:30. Blev rastlös av att ligga i en tom säng, hoppade upp och gick till världens mysigaste café och åt brunch. Tänkte gå till jobbet, men blev lite sent iväg från cafét. P g a världens trevligaste anledning, jag pratade med Emilia i telefon. Fick ur mig lite, fick i mig lite. Den perfekta avecen till sellerisoppan som smakade superbt!


Jobbar till 15:00 idag, kompar ut lite övertid och det är amazing. Sen stundar helgen och jag är lika fri som himlen är blå idag. Vill gärna bara sovasovasova för att det är så fantastiskt skönt. Ska nog göra det också. Köpa en extern mega-hårddisk, ladda över alla mina bilder och ligga och pilla. Först på bilderna, sen på mig själv.


Jag ska lämna tillbaka mina älskade vinterskor fr Timberland som har havererat totalt. Köpa ett par Hunter-stövlar (finally!) och ångra att jag inte köpte de för ett år sedan som jag egentligen ville. Jag ska köpa ett par jobbskor fr Ecco, spara kvittot och lägga in det i lönesystemet som reseräkning. Jag ska köpa ett korallfärgat nagellack.


Jag vill till gamla Torpet och volta lite, i mina skor, mina nyfunna gamla älsklingar. Jag vill till gymmet och svettas på cross-trainern. Sen svettas i ångbastun. Jag vill fika med en gammal vän, äta en huge kaka, bli hög på socker och knappt kunna gå sen.


Hoppas det är sol i helgen så att man kan ha på sig solglasögon.


Natten var underlig, bland de mer underliga nyktra nätterna jag har haft. Tänkte på rymden och alltings obetydelse. Sen slungades jag tillbaka in i mig själv där allt som händer närmast mig är sjukt betydande. Långa resor. Lite för långa för torsdagsnätter. Mycket kan gå fel på vägen, man är inte helt säker destinationen. Nära, kära och jag själv kan skadas på vägen. Hoppas jag inte krockade igår.



.


the love of my life

There she is! Sitting right next to me.

Hon är mer gyllene än vad det feta halsbandet hon har på bilden är. Hon är min trygghet, den jag kan luta mig tillbaka mot, den jag vet vart jag har i alla väder.


Prata vettiga saker med, prata skit, prata framtid, prata pinsamheter, prata pojkar, prata problem, prata glädje, prata skvaller, prata liv.
Hon är min mest tillgängliga. Och imorgon ska vi middagsdejta med pölsa (som vi efter långa funderingar kom fram till att man äter med rödbetor. Och ägg kom jag på idag.)

vucksen

Jag har varit så vuxen idag att jag vill trycka i mig femton sockerbitar för att det knastrar så kul när man tuggar, bada tills min kropp är russin (kissa i vattnet) och skriva saker på väggen med fingrarna i fingerfärg.
Först jobbet. Skickade tusen mail, svarade på tusen samtal och var vuxen-trevlig mot alla gäster. Pratade fakturering med chefen på fikarasten och träning med en kollega på lunchen. Bytte även lunchlåda med henne.
Sen åkte jag hem. Träffade the love of my life på bussen. Vi klagade över våra liv och jobb. Och vädret. Sen gick jag av en station tidigare för att gå till ICA och handla. Handlade för veckan, betalade med egna pengar. Inget snacks.
Gick hem. Konstaterade att uppfarten behövde skottas. Skottade uppfarten. Tänkte på att brevbäraren skulle komma fram med bilen. Tänkte på att familjen skulle komma in med bilen när de kommer hem. Tänkte på att skrapa botten så att det inte blir skithalt.
Kom in. Packade upp matvarorna. Diskade saker som inte jag hade använt.
Lagade mat. Åt maten.
Nu börjar jag bli trött och funderar på att gå och lägga mig. Klockan är halv tio. Save me.

TP-måndag var outstanding igår. Riktigt trevlig kväll. Tp har aldrig spelats så intensivt! Alla hade så trevligt tillsammans. Gemytlig kväll!
Jag och ngn Jocke, halv-nailade en sån där omöjlig pluppfråga! "Vad har man för symptom om man lider av mogigrafi?" Efter att ha gett upp, flummat, associerat till roliga saker (allt från E-Type till och Jesus) kom vi fram till att det rent logiskt nog var skrivkramp. Så vi svarade dyslexi (?). Svaret var skrivkramp. Tungt!
Bra kvell!

Nu ska jag skaaaaaaaaaajpa med DENAJS! Yesh!



RSS 2.0